Politica de confidentialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Scoala Gimnaziala Bogdanesti  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:
- publicitate

- facturare

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare in scopul facturarii si expedierii coletului, cat si in scopuri publicitare . Refuzul dvs. determină anularea comenzii in lipsa datelor necesare pentru expedierea coletului. 

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: Fan Courier si GLS curier .

Daca nu doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Scoala Gimnaziala Bogdanesti nu bifati casuta de abonare la newsletter . Daca v-ati abonat deja la newsetter dar doriti sa nu mai primiti informatii cu privire la cele enumerate mai sus , in partea de jos a mail-ului primit bifati casuta de dezabonare newsletter .

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la contact@fashimo.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observație:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepțional, în situația în care nu se poate realiza informarea în alte modalități (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).